GreatPlace.se BETA
Användare

Ej inloggad

Skaffa konto på Great Place

Information

» Varför ha ett konto på Great Place?

  • Tjäna pengar på att hyra ut din bostad till foto- och filminspelningar.
  • Great Place är en säker marknadsplats som vänder sig till professionella aktörer inom foto- och filmbranschen.
  • Du kan lätt själv bestämma när och för hur mycket du vill hyra ut din bostad för.
  • Se och svara på annonser som söker inspelningsplatser som passar din plats.
  • Ta chansen att få visa upp din bostad i en film, TV eller fotoproduktion!
Film- och bildproduktioner letar ibland efter udda och speciella platser, men väldigt ofta är det vanliga hem som efterfrågas mest. Att hyra ut sitt boende till en filminspelning eller stillbildsfotografering kan vara ett kul och snabbt sätt att tjäna lite extra pengar på. Beroende på projektets storlek och budget så kan man exempelvis bli erbjuden allt från 3 000 - 30 000 kr.

Great Place skapades för att underlätta kontakten mellan produktionsbolag och personer som vill hyra ut sina platser, om det så är sin bostad, brygga eller jyckens hundkoja. Allt är av intresse. Att vara med i Great Place locationregister innebär inga förpliktelser för dig som vill hyra ut. Det är du som bestämmer vilka produktioner du vill tacka ja till.

Så varför är ett konto hos oss gratis egentligen? Great Place är ett verktyg skapat för mediebranschen som sparar tid och pengar när de letar platser. Vi tycker att du som uthyrare bara ska behöva åtnjuta möjligheten att tjäna pengar på din plats. Därför är ditt konto (och kommer alltid att vara) helt gratis hos oss!

Har du frågor så kontakta oss gärna så berättar vi mer.