GreatPlace.se BETA
Användare

Ej inloggad

Om Great Place

Information Välkommen till vår Beta version av Great Place!

Vår vision är att vara den självklara marknadsplatsen för locationförmedling! Vi är siten för de som vill hyra ut och de som vill hyra platser för både foto- och filminspelningar. Vi vill göra locationmarknaden mer tillgänglig och dynamisk, där alla parter från location scouter, produktionsbolag till enskilda platsägare tjänar på att synas och verka.

Vi är Karl Torstensson och Jon Hertov som mellan oss har mångåriga erfarenheter av filmproduktioner, både som locationscouter och som produktionsledare inom reklam- och långfilm.

Våra två kolleger, Saam Koroorian och Gustav Evertsson, har spetskompetens inom IT och mjukvaruutveckling vilket gör oss till ett företag där vi är dynamiska, har hands-on kontroll samt lättare kan hålla en uppdaterad och säker plattform att bygga vår lösning på.

Vill du vara med? Hör av dig till oss så berättar vi hur! Använd gärna Feedback-formuläret som du hittar längst till vänster på sidan om du har några tankar eller funderingar på hur vi kan förbättra Great Place för dig.